Kassasysteem

Vanaf zaterdag 18 juni 2016 maken wij gebruik van een nieuw kassasysteem in het clubhuis. Hiervoor hebben we een overeenkomst gesloten met Le Credit Sportif, specialist in betaaloplossingen voor sportverenigingen. Deze kassa zal onze club helpen met de administratie van de kantine. Het is een simpel, snel en gebruiksvriendelijk kassasysteem. De kassa is waterbestendig en voorzien van een touchscreen. Daarnaast kan iedere vrijwilliger door de overzichtelijke en simpele indeling van het scherm moeiteloos met deze nieuwe kassa werken. Met behulp van dit systeem hebben we meer inzicht en hopen we de omzet binnen onze vereniging de komende jaren te verhogen. Op dit moment werken er al meer dan 900 sportverenigingen in Nederland met dit systeem en de ervaringen zijn erg positief.

Vanaf nu kan er ook gepind worden in de kantine. Deze gebruiksvriendelijke pinautomaat biedt meer gemak voor leden en bezoekers. Bovendien zal er door het gebruik van de PINbetalingen geen contant geld achter de bar aanwezig zijn, wat zorgt voor extra veiligheid voor iedereen.

Met de introductie van het nieuwe kassasysteem introduceren wij ook betaling met je KNLTBledenpas. Betalen met je ledenpas heeft veel voordelen. Met je ledenpas kun je nog sneller en makkelijker afrekenen aan de bar. Bovendien kun je de ledenpas gemakkelijk online opwaarderen via iDeal of kun je zelfs instellen dat je ledenpas automatisch wordt opgewaardeerd. Via de online omgeving MijnLCS (www.mijnlcs.nl) kun je al je uitgaven (of van de uitgaven van je kind) inzien. Het is voor de club extra voordelig omdat er geen kosten betaald hoeven te worden per transactie, in tegenstelling tot pinnen. Bovendien is het de snelste betaalmethode!

Afrekenen aan de bar kan op de volgende manieren:
· Met je (contactloze) PIN-pas;
· Met de KNLTB-ledenpas (met voldoende saldo).

Heb je vragen over het gebruik en het opladen van de ledenpas dan kun je de uitgebreide informatiefolder over MijnLCS raadplegen. Zie ook de bijgevoegde handleiding voor de kassa.  Voor verdere vragen over de kassa, pinnen op de club en de KNLTB-ledenpas kun je terecht bij Karin van den Berg via email

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van LTC Rackets.