KNLTB Voorjaarscompetitie 2019

INSCHRIJVEN VOORJAARSCOMPETITIE 2019

Er kan ingeschreven worden voor de voorjaarscompetitie 2019.  De datums en de mogelijkheden vind je hieronder. Voor de vrijdagavondcompetitie zit er een regelement bij over het hoe en wat als er meer teams inschrijven dan dat we kunnen plaatsen.  Je kunt inschrijven t/m 9 januari 2019.  Bij de inschrijving graag vermelden: Naam, Bondsnummer, Dag waarop je competitie wil spelen, en in welk onderdeel je mee wil doen.  Stuur je inschijving naar: vcl@ltcrackets.nl
Hoop weer op veel animo.  Groetjes Bea v.d Cruijsen.

Reglement Competitie tennis

Dit reglement is van toepassing als er meer dan tien teams zich hebben ingeschreven voor de competitie op doordeweekse competitiedagen.

Indien er meer teams zijn ingeschreven dan de maximale KNLTB-regel van 1 1/3 tennisbaan zal de competitieleider(st)er onder “alle op tijd” ingeschreven teams de navolgende actie gaan ondernemen.

1. De competitieleid(st)er stelt eerst vast of het gaat om een “nieuw” competitieteam of een “oud” competitieteam en of elk team zich tijdig heeft ingeschreven.
  2. Een “oud” competitieteam bestaat uit minimaal 3 leden van een competitieteam wat reeds in voorgaande jaren al actief was op dit competitiedagdeel.
  3. “Oude” competitieteams zijn er nooit méér als wat volgens de normen van de KNLTB is bepaald, in dit geval voor doordeweekse competitiedagen 1 1/3 tennisteam per baan.
  4. Als de norm wordt toegepast, en er is nog ruimte voor “nieuwe” competitieteams, dan wordt er een loting gehouden.
  5. De competitieleid(st)er zal in bijzijn van alle captains van de “nieuwe” competitieteams een loting verrichten voor de op dat moment nog aantal vrije plaatsen.
  6. De “nieuwe” competitieteams die de loting hebben gewonnen, worden het jaar erop automatisch een “oud” competitieteam, wanneer zij aan de regel voldoen, dat zij met minimaal 3 teamleden weer deelnemen, welke het jaar ervoor ook al teamlid waren.
  7. Elk jaar volgt men deze procedure en komt er ruimte voor “nieuwe” teams, als “oude” teams niet meer aan de norm van 3 teamleden voldoen of als team stoppen met competitie spelen op dat competitiedagdeel.