Kantinezaken

Tennissen bij LTC Rackets geeft ook verplichtingen:

• Vanaf je 18e jaar moet je jaarlijks twee kantinediensten van 4 uur doen. Dit kun je op een doordeweekse avond, maar natuurlijk ook doen tijdens een toernooi die in het weekend start. Deze diensten zijn bij de aanvang van een nieuw kalenderjaar online te plannen via de KNLTB Club website.  Klik cirect  hier.   Deze diensten dienen uiterlijk in Maart van ieder jaar (voor het afhalen van de nieuwe KNLTB ledenpassen) gepland te zijn.
  • Was je al lid van een andere vereniging en heb je het IVA-certificaat al in je bezit, dan willen wij dit certificaat ook graag hebben.
    Heb je dit certificaat nog niet behaald, meer informatie is hier te vinden.
  • Wil je deze twee kantinediensten niet doen, dan kun je deze afkopen voor € 80,= per jaar.

Voor meer informatie, neem je contact op met Karin van den Berg, zij is voorzitter Kantinezaken
Zij is bereikbaar per telefoon op 06-27176151 of  per mail kantinezaken@ltcrackets.nl