Tennistrainingen

trainingen

TENNISLESSEN ZIJN ALLEEN BESCHIKBAAR VOOR LEDEN VAN LTC RACKETS!

Beste Leden van LTC Rackets , je kunt je voor de nieuwe Wintertraining opgeven via de website van yourtennis.
Dit moet je dan doen uiterlijk 28-09 a.s. Vanaf 04 Oktober starten dan de 1e trainingen.

Zodra de inschrijving is gesloten  kan ik proberen om de voorkeur qua groepsindeling/dag/tijd zo goed mogelijk in te vullen en voor alle cursisten weer een fijne lesgroep samen te stellen.


TRAININGEN OP MAAT !!! ENKEL voor leden van LTC Rackets

Er zijn diverse lespakketten samengesteld om zoveel mogelijk maatwerk te kunnen bieden. In overleg met mij kunnen vooral de senioren  zelf tijdens de lessen inbrengen waar de behoefte het grootst is om bijv. wat meer technisch dan wel tactisch te trainen. Ook kun je je per groep ( bijv. van 4 personen ) opgeven (geef dit aan in het opmerkingenveld).

Het inschrijven voor de nieuwe cursus gaat middels het softwareprogramma YourTennis . De huidige cursisten ontvangen al tijdens hun training hierover bericht. Alle leden krijgen de flyer ook via de mail doorgestuurd.

Je kunt je via de website van yourtennis opgeven. Klik HIER om in te schrijven
Je volgt een aantal stappen en je komt hierna in het schema terecht waar je jezelf inschrijft waarna ik persoonlijk de trainingsgroepen ga samenstellen.
Via mail ontvang je dan voorafgaand aan de cursus informatie omtrent de indeling.

Graag sta ik klaar om jullie te trainen/coachen naar een nog hoger spelpeil waardoor het plezier in het Tennis alleen groter wordt. Dus ga die uitdaging maar aan !

Met sportieve groet en graag tot ziens op de komende wintertraining !!!

Thijs Gielis (th.gielis@gmail.com)  i.s.m. TS Sport Events