Tennistrainingen

Wintertrainingen

JE KUNT JE WEER OPGEVEN !!!
NAJAARS/WINTERTRAINING2019/2020VOOR JUNIOREN & SENIOREN
Beste Leden van LTC Rackets ,

De zomertraining is nog in volle gang. Ondanks wat zeer warme lesdagen zijn er nog niet veel trainingen uitgevallen en komt de planning incl. de inhaallessen weer goed uit. De tijd gaat razendsnel dus vandaar dat ik nu alvast weer bezig ben om het nieuwe winterprogramma samen te stellen en u de mogelijkheid om in te schrijven alvast wil aanbieden.

Je kunt je voor deze wintertraining opgeven via de website van yourtennis.
Dit moet je dan doen uiterlijk 23-09 a.s. Vanaf 3-10 starten dan de 1e trainingen.

Elk lid van de vereniging heeft dan ruim de tijd om zich op te geven en dan kan ik proberen om de voorkeur qua groepsindeling/dag/tijd zo goed mogelijk in te gaan vullen en te proberen het voor alle cursisten weer een fijne lesgroep samen te stellen.

TRAININGEN OP MAAT !!! voor alle leden van LTC Rackets

Er zijn diverse lespakketten samengesteld om zoveel mogelijk maatwerk te kunnen bieden. In overleg met mij kunnen vooral de senioren ook zelf tijdens de lessen inbrengen waar de behoefte het grootst is om bijv. wat meer technisch dan wel tactisch te trainen. Ook kun je je per groep ( bijv. van 4 personen ) opgeven (geef dit aan in het opmerkingenveld).

Het inschrijven voor de nieuwe cursus gaat middels het softwareprogramma YourTennis . De huidige cursisten ontvangen al tijdens hun training hierover bericht ( flyer ) Voor alle leden zijn deze flyers vanaf de eerste lesweek na de vakantie ook in het clubhuis te verkrijgen.

Je kunt je via de website van yourtennis opgeven.
Je volgt een aantal stappen en je komt hierna in het schema terecht waar je jezelf inschrijft waarna ik persoonlijk de trainingsgroepen ga samenstellen.
Via mail ontvang je dan voorafgaand aan de cursus informatie omtrent de indeling.

Graag sta ik klaar om jullie verder te trainen/coachen naar een nog hoger spelpeil waardoor het plezier in het Tennis alleen maar gaat winnen. Dus ga die uitdaging maar aan !

Met sportieve groet en graag tot ziens op de komende wintertraining !!!

Thijs Gielis (th.gielis@gmail.com)  i.s.m. TS Sport Events