Tennistraining

Wintertraining 2017 VOOR JUNIOREN EN SENIOREN !!!

Beste leden ,

Wij zijn alvast begonnen om de tennistrainingen voor de komende najaars/winterperiode voor u in te plannen en bij u te gaan aanbieden.

Elk lid van de vereniging heeft dan ruim de tijd om zich op te geven en dan kan ik proberen om de voorkeur qua groepsindeling/dag/tijd zo goed mogelijk in te vullen.

De huidige cursus zijn we momenteel aan het afronden.
Er zijn nog een aantal trainingen gepland voor de huidige cursisten, en voor de  NIEUWE CURSUS   kan elk junior en senior lid zich weer aanmelden.

Er zijn diverse lespakketten samengesteld om zoveel mogelijk maatwerk te kunnen bieden.
In overleg met mij kunnen vooral de senioren ook zelf tijdens de lessen inbrengen waar de behoefte het grootst is om bijv. wat meer technisch dan wel tactisch te trainen.
Ook kun je je per groep (bijv. van 4 personen) opgeven (geef dit aan in het opmerkingenveld).

Het inschrijven voor de nieuwe cursus dat start op 3 oktober gaat  via het aanmeldprogramma van tennisschool Sport Events.
De huidige cursisten ontvangen tijdens hun training hierover bericht.

Je kunt je hier aanmelden. Volg de stappen. Je komt in het schema terecht waar u zich inschrijft en waarin ik persoonlijk de trainingsgroepen ga samenstellen.
Via mail ontvangt u dan voorafgaand aan de cursus informatie omtrent de indeling.

Graag sta ik  klaar om jullie verder te trainen/coachen naar een nog hoger spelpeil waardoor het spelplezier alleen maar vergroot gaat worden.
Dus daag jezelf, maar ook mij uit !!!

Met sportieve groet en graag tot ziens op de clubtraining.

Thijs Gielis i.s.m. TS Sport Events