Tennistrainingen 2019

Zomertraining 2019 voor junioren en senioren

De wintertraining is nog in volle gang. Naar ik hoop hebben we het winterse weer al wat achter ons gelaten en komt de planning incl. de inhaallessen weer goed uit. De tijd gaat razendsnel dus vandaar dat ik weer bezig  ben om het zomerprogramma 2019 samen te stellen. Je kunt je voor deze zomertraining opgeven via deze link. Dit moet je dan doen uiterlijk voor 27 maart  a.s.  Vanaf donderdag 4 april starten dan de 1e trainingen.

Elk lid van de vereniging heeft dan ruim de tijd om zich op te geven en dan kan ik proberen om de voorkeur qua groepsindeling/dag/tijd zo goed mogelijk in te gaan vullen en te proberen het voor alle cursisten weer een fijne lesgroep samen te stellen.

NIEUWE ZOMERTRAINING 2019  voor alle leden van LTC Rackets

Er zijn diverse lespakketten samengesteld om zoveel mogelijk maatwerk te kunnen bieden. In overleg met mij kunnen vooral de senioren ook zelf tijdens de lessen inbrengen waar de behoefte het grootst is om bijv. wat meer technisch dan wel tactisch te trainen. Ook kun je je per groep ( bijv. van 4 personen ) opgeven (geef dit aan in het opmerkingenveld).

Het inschrijven voor de nieuwe cursus  gaat middels het softwareprogramma YourTennis . De huidige cursisten ontvangen al tijdens hun training hierover bericht ( flyer ) Voor alle leden zijn deze flyers vanaf  maandag 18 februari ook in het clubhuis te verkrijgen.

Je kunt je hier opgeven. Je volgt een aantal stappen en je komt hierna in het schema terecht waar je jezelf  inschrijft waarna ik persoonlijk de trainingsgroepen ga samenstellen. Via mail ontvang je dan voorafgaand aan de cursus informatie omtrent de indeling.

Graag sta ik  klaar om jullie verder te trainen/coachen naar een nog hoger spelpeil waardoor het plezier in het Tennis alleen maar gaat winnen. Dus ga die uitdaging maar aan !

Met sportieve groet en graag tot ziens op de komende  zomertraining !!!
Thijs Gielis i.s.m. TS Sport Events